• 09 OKT 18
  • 0
  Prvi mjesec vođenja knjigovodstva gratis!

  Prvi mjesec vođenja knjigovodstva gratis!

  MF Plus d.o.o Sarajevo je konsultantska firma za poslovno i financijsko savjetovanje osnovana 2013. godine. Sa svojim klijentima radi na partnerskoj bazi, omogućavajući im inovativno i vrhunsko savjetovanje s ciljem da povećaju svoju učinkovitost poslovanja. U širokom spektru usluga ove firme nalaze se i knjigovodstvene usluge, kao i usluge računovodstva i revizije poslovanja.

  Kako bi novim kompanijama ponudila dodatnu pogodnost pri pokretanju novog biznisa, posebno mladim poduzetnicama i poduzetnicima, MF Plus je pokrenuo akciju pod nazivom “Prvi mjesec vođenja knjigovodstva gratis“, kojom se svima nudi prilika da prvi mjesec, nakon potpisivanja ugovora o saradnji, uslugu knjigovodstva dobiju gratis.

  Ova akcija je pokrenuta polovinom septembra i traje sve do kraja 2018.

  Dovoljno je da svi zainteresirani pozovu telefonom ili se obrate mailom do kraja ove godine i MF Plus će im prvi mjesec svojih usluga pokloniti.

  Koristeći ovu akciju nove firme i obrtnici će uštedjeti, jer namjera kompanije MF Plus jeste da im pruži podršku prilikom osnivanja, kada su troškovi svakako povećani.

  Iza MF Plusa su godine iskustva i mnogobrojni referentni projekti, a prije svega zadovoljni klijenti.

  MF plus d.o.o. možete kontaktirati putem:

  Mob. +387 (0)61 217 635

  Tel. +387 (0)33 871 753

  E-Mail: info@mfplus.ba

  Ostavite komentar →

Leave a reply

Cancel reply